Met of zonder afspraak.
Kom langs op ons kantoor.

BEL ONS 09 326 00 18

Een afspraak inplannen?
Bekijk onze online agenda.

AFSPRAAK BOEKEN

Een noodgeval?
Wij zijn 7 op 7 bereikbaar!

NOODGEVAL? @NOODGEVAL

Sparen & Beleggen voor bedrijven

Elk bedrijf is uniek. Ook dat van u. Net daarom analyseren en selecteren onze wegwijzers de verzekering die best bij uw onderneming past. Met persoonlijk advies en een driejaarlijkse audit blijft u als zelfstandig ondernemer of kmo zeker van de beste voorwaarden en een complete bescherming. Ook in de toekomst.

Meer nog : u wilt een adviseur die u informeert en proactief meedenkt met u hoe u uw (maatschappelijk) kapitaal kan opbouwen, uitbreiden en optimaal beschermen. Dan zit u goed bij KANTOOR LAUREYS!

Wij bieden alle pensioensparenplannen aan:

 • VRIJ AANVULLEND PENSIOEN ZELFSTANDIGEN (VAPZ)
  Het wettelijk pensioen voor zelfstandigen is niet voldoende voor een rustige oude dag. Het is dus aan u om zelf initiatief te nemen. Via het VAPZ kan u een extra spaarpotje aanleggen voor uw pensioen. En, belangrijk op te weten, het is fiscaal interessant.
 • INDIVIDUELE PENSIOENTOEZEGGING (IPT)
  Werkt u als zelfstandige met een vennootschap dan kan u door de vennootschap een spaarpotje laten aanleggen. De vennootschap trekt de premies af als beroepskost. U betaalt pas wanneer u het kapitaal krijgt. Een IPT of individuele pensioentoezegging is eigenlijk een individuele levensverzekering. Uw vennootschap is de verzekeringnemer en betaalt de premies. U bent zelf de verzekerde en de begunstigde. Het uiteindelijke bijeen gespaarde kapitaal is voor u.
 • PENSIOENOVEREENKOMST ZELFSTANDIGEN (POZ)
  Het wettelijk pensioen voor zelfstandigen zonder vennootschap is niet voldoende voor een rustige oude dag. Daarom is er sinds 2018 een nieuw product op de markt om een extra spaarpotje aanleggen voor uw pensioen. Dit nieuw product staat bekend onder de naam Pensioenovereenkomst Zelfstandigen (POZ). Door de POZ hebben zelfstandigen zonder een vennootschap evenveel mogelijkheden als degenen met een vennootschap. Bovendien, en belangrijk om te weten, is het fiscaal interessant om een POZ aan te gaan.
 • RIZIV-CONTRACT
  Bent u een geconventioneerd dokter, tandarts, apotheker, kinesitherapeut, logopedist of zelfstandige verpleegkundige dan kunt u een extra pensioen bij elkaar sparen. U doet dit door elk jaar uw RIZIV-toelage aan te vragen en in een RIZIV-contract te storten.
P&V Verzekeringen DKV Vivium Arces Hypo.Wijzer IMA Assistance DELA Boat2RentGent Partena Amonis Eloya
© 2021 KANTOOR LAUREYS - BTW BE 0871.596.369 - privacy policy - cookiebeleid - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt KANTOOR LAUREYS gebruik van cookies. Meer informatie   OK