U bent welkom in onze 3 kantoren:
Lokeren, Destelbergen en Sint-Niklaas.

BEL ONS 09 326 00 18

Een afspraak inplannen?
Bekijk onze online agenda.

AFSPRAAK BOEKEN

Een noodgeval?
Wij zijn 7 op 7 bereikbaar!

NOODGEVAL? @NOODGEVAL

'Groene kaart' wordt wit vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli moet de internationale verzekeringskaart van onze wagens verplicht in zwarte letters op wit papier/witte achtergrond gedrukt worden. Deze maatregel, een beslissing van de OCB (Council of Bureaux), is van toepassing voor alle lidstaten van de organisatie, namelijk de staten vermeld op de huidige groene kaart.

Groene en witte achtergrond zullen naast elkaar bestaan tot 31 december 2021

Het naast elkaar bestaan van exemplaren op groene en witte achtergrond is toegelaten tot 31 december 2021. Kaarten uitgegeven op een groene achtergrond vóór 1 juli 2020 en waarvan de dekkingsdatum na die datum ligt, blijven dus nog van kracht tot het verstrijken van de geldigheid ervan (uiterlijk op 31 december 2021). De hernieuwing zal gebeuren op de vervaldag van het contract, op wit papier/witte achtergrond.

Het is uiteraard niet toegestaan om vóór 1 juli 2020 nieuwe kaarten op wit papier/witte achtergrond uit te geven. Er wordt rekening gehouden met de uitgiftedatum en niet met de datum van (het begin van) de dekking.

Exit het tweezijdige verzekeringsbewijs

Andere belangrijke wijziging: vanaf juli 2020 moet ook de achterkant van de kaart worden aangepast, die moet namelijk blanco zijn. De kaarten kunnen dus niet meer afgeleverd worden met een recto-versoafdruk. Deze aanpassing zal in de loop van september geleidelijk worden doorgevoerd. Meer info daarover over enkele weken.

Belangrijk

Vanaf 1 juli kunnen verzekeraars dit document op papier of elektronisch afleveren. Het elektronische formaat zal echter niet onmiddellijk door alle landen worden erkend.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Alle klanten met een polis die vervalt na 1 juli zullen een internationale verzekeringskaart 'nieuwe formule' ontvangen, dus afgedrukt op wit papier/witte achtergrond.

Dat geldt ook voor klanten die de premie gespreid betalen. Als voor die klanten de vervaldatum na 1 juli valt, zullen zij het nieuwe model op wit papier/witte achtergrond ontvangen, ook al gaat het niet om de jaarlijkse vervaldag van de polis.Bij KANTOOR LAUREYS
zijn we:


dichtbij

Met onze 3 kantoren te Lokeren, Destelbergen en Sint-Niklaas, zijn we heel lokaal aanwezig bij onze klanten

weg.wijzers

Een team van weg.wijzers, experten, élk met hun specialisatie waardoor we u een professioneel advies kunnen geven, op maat van uw persoonlijke situatie. Wij maken u weg.wijs in Verzekeringen & Financieel Advies

persoonlijk

U heeft een vaste contactpersoon, kortom persoonlijk advies staat bij ons voorop

transparant

De klant kijkt mee op onze schermen, heel transparant en zonder geheimen. Op die manier kan u zien dat wij u de beste voorwaarden geven


P&V Verzekeringen DKV Vivium Arces Hypo.Wijzer IMA Assistance DELA Boat2RentGent Partena Amonis Eloya
© 2022 KANTOOR LAUREYS - BTW BE 0871.596.369 - FSMA: 10331cA - privacy policy - cookiebeleid - sitemap
Om uw surfervaring te verbeteren maakt KANTOOR LAUREYS gebruik van cookies. Meer informatie   OK